"KOLONAT ZANORE"-drejtpërdrejt

"KOLONAT ZANORE"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Visari-Filmi në radio;dialogje të rijetuara;kolonat zanore që ndryshuan mendësinë njerëzore dhe dhuruan emocion-mesnatë me Visarin në RT

Radio