"KOHA E PYETJEVE - VETERINERI PËRGJIGJET"-drejtpërdrejt

"KOHA E PYETJEVE - VETERINERI PËRGJIGJET"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Elda Koçi-mjeku veteriner i përgjigjet pyetjeve dhe shqetësimeve të dëgjuesit-me veterinerin Dr. Erko Prifti

Radio