"KOHA E PYETJEVE - SHQIPËRIA NË NJË JAVË"-drejtpërdrejt

"KOHA E PYETJEVE - SHQIPËRIA NË NJË JAVË"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. Odeta Dume dhe Besard Jacaj-Shqipëria në realitetin e saj - Gazetarët e terrenit nëpër rrethe raportojnë lajmin në Radio Tirana!

Radio