"KINEMAJA IME"-drejtpërdrejt

"KINEMAJA IME"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. nga Renada Caci-Filmi shqiptar. Fragmente dhe histori nga sheshxhirimi. Kolonat zanore, batutat dhe elemente te tjerë te filmit shqiptar rikthejini në vemendje sepse do të ngacmojmë memorien tuaj me kuiz në komunikimin së bashku-"Beni ecën vetë"-Regjia: Xhanfise Keko;Skenari: Kiço Blushi;Muzika: Limos Dizdari;fitues i disa çmimeve dhe titujve prestigjiozë

Radio