"KATARI I FUTBOLLIT"-drejtpërdrejt

"KATARI I FUTBOLLIT"-drejtpërdrejt

Emision sportiv, Tiranë, Shqipëri, 2022. nga Dëfrim Met'hasani-Analiza, të ftuar, komente, parashikime, lidhje telefonike, kuriozitete, opinione, gjithçka lidhet me magjinë e futbollit-Të ftuar Xhevdet Zeka dhe Dritan Lundra

Radio