"KAPE DITËN-FUNDJAVË"-drejtpërdrejt

"KAPE DITËN-FUNDJAVË"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. Me Anxhelon dhe Julin-Kape Ditën apo Carpe Diem-ndjenja për të bërë diçka madhështore dhe për të jetuar momentin; Një ngjarje në kalendar, një personazh i ditës, një situatë dhe shumë humor e batutë, plot energji pozitive

Radio