"KAPE DITËN"-drejtpërdrejt

"KAPE DITËN"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. -me Anxhelon dhe Julin një mëngjes ndryshe-Kape ditën apo Carpe Diem-ndjenja për të bërë diçka madhështore dhe për të jetuar momentin;Merrni atë që keni ëndërruar gjithmonë, shkoni pas ëndrrave flisni për to dhe rendni drejt realizimit! Informacione utilitare në nisje të ditës-trafik, mot, këmbim valutor, lajmi i ditës;tematika që lidhen me përditshmërinë!

Radio