Joseph Haydn-The Cello Concertos (Rostropovich-Brown)

Joseph Haydn-The Cello Concertos (Rostropovich-Brown)

Joseph Haydn (1732-1809) kompozitor austriak i epokës klasike, është konsideruar"babai "i simfonisë dhe i kuartetit për harqe

Radio