Joseph Haydn-String Quartet No. 63 to No. 65 (Alberni Quartet)

Joseph Haydn-String Quartet No. 63 to No. 65 (Alberni Quartet)

Joseph Haydn (1732-1809) kompozitor austriak i epokës klasike, është konsideruar"babai "i simfonisë dhe i kuartetit për harqe

Radio