Joseph Haydn

Joseph Haydn

Symphony No. 49 La Passione and Symphony No. 100 Military, Overture Armida (dir. Robert Clark) -Joseph Haydn(1732-1809)kompozitor austriak i epokës klasike, është konsideruar"babai "i simfonisë dhe i kuartetit për harqe

Radio