Joseph Haydn -"Il mondo della luna", Overture dir. R. Clark

Joseph Haydn -"Il mondo della luna", Overture dir. R. Clark

Joseph Haydn (1732-1809) kompozitor austriak i epokës klasike, është konsideruar"babai "i simfonisë dhe i kuartetit për harqe

Radio