Johannes Brahms-Vepra të zgjedhura

Johannes Brahms-Vepra të zgjedhura

Johannes Brahms (1833-1897) kompozitor, pianist dhe dirigjent gjerman i rrymës së re romantike Kompozoi 4 simfoni, uvertura, variacione, serenata, muzikë instrumentale, muzikë dhome, korale, muzikë për organo, lieder etj

Radio