Johann Sebastian Bach-Më të mirat e muzikës për organo

Johann Sebastian Bach-Më të mirat e muzikës për organo

Johann Sebastian Bach (1685-1750) kompozitor gjerman i epokës baroke. Ka kompozuar kantata, pasione, instrumentale me orkestër dhe muzikë për organo e klaviçembalo

Radio