Johanes Brahms-Simfoni n. 1 në do minor; Uverturë tragjike

Johanes Brahms-Simfoni n. 1 në do minor; Uverturë tragjike

Johannes Brahms (1833-1897) kompozitor, pianist dhe dirigjent gjerman i rrymës së re romantike Kompozoi 4 simfoni, uvertura, variacione, serenata, muzikë instrumentale, muzikë dhome, korale, muzikë për organo, lieder etj

Radio