Jacques Offenbach-Orkestralet më të famshme

Jacques Offenbach-Orkestralet më të famshme

Jacques Offenbach (1819-1880) kompozitor dhe violonçelist gjerman i muzikës romantike. Konsiderohet"babai"i operetës, por shkroi opera, balete, muzikë instrumentale orkestrale etj

Radio