"IDENTIKIT"-ritransmetim

"IDENTIKIT"-ritransmetim

Dokumentar radiofonik, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Andri Xhahu-Rindërtim i portreteve dhe ngjarjeve të krimit. Seria e tretë: Historia e Elizabeth Smart-it, e cila kaloi nëntë muaj të jetës në robëri pasi u rrëmbye në moshën 14-vjeçare nga maniaku Brian David Mitchell dhe gruaja e tij-regjisore Evis Trebicka

Radio