HOMO ALBANICUS-premierë

HOMO ALBANICUS-premierë

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. -nga Ardita Mullai dhe Ben Andoni-Tema: Tabuja dhe e ndaluara në shoqëri dhe në art. Kufiri midis tabusë dhe të ndaluarës e ka tronditur gjithnjë shoqërinë shqiptare, ashtu si nga ana tjetër dhe ka bërë diferencën e fashave të ndryshme të shoqërisë. Në Socializëm kishte kufizime në jetën e përditshme sociale ashtu si në artin e Realizimit Socialist kishte kufizime kategorike për seksin

Radio