Heitor Villa Lobos-Bakianas brazileiras No. 2 dhe 5

Heitor Villa Lobos-Bakianas brazileiras No. 2 dhe 5

Heitor Villa-Lobos (1887-1959) kompozitor brazilian i rrymës neoklasike. Kompozoi opera, balete dhe muzikë instrumentale sidomos për instrumentin e kitarës

Radio