Havasi Balazs-Piano album no. 2

Havasi Balazs-Piano album no. 2

Balázs Havasi (1975) pianist dhe kompozitor hungarez i muzikës bashkëkohore. Ka kompozuar për orkestër simfonike, por më shumë ka shkruar për instrumetin e pianofortes

Radio