Gustav Mahler-Simfonia n. 1"Titan", dirigjent Lorin Mazel

Gustav Mahler-Simfonia n. 1"Titan", dirigjent Lorin Mazel

Gustav Mahler (1860-1911) kompozitor dhe dirigjent austriak. Shkruajti 10 simfoni e shumë liede vokale

Radio