Gustav Holst-"Planetet", suitë dir. Karajan

Gustav Holst-"Planetet", suitë dir. Karajan

Gustav Holst (1874-1934) kompozitor dhe dirigjent anglez. Kompozoi opera, balete, suita orkestrale ku më e famshme është"Planetet"

Radio