FJALA ARTISTIKE NË MIKROFON-ritransmetim

FJALA ARTISTIKE NË MIKROFON-ritransmetim

Prodhim artistik, Tiranë, Shqipëri, "Martesa e Zhozesë", (pjesa e 6-të dhe e fundit) -sipas romanit të shkrimtares Francoise Sagan; interpretojnë: Anila Bisha, Alfred Bualioti, Sokol Angjeli, Mimoza Doko;redaktor Vangjel Kozma, op. zëri Sokol Bllaca; regjisor Engjëll Nazari

Radio