"EUROKUIC 2021"-drejtpërdrejt

"EUROKUIC 2021"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Ervehe Tushe-Lojëra dhe enigma në kërkim të adrenalinës! Personazhe, surpriza, anekdota dhe barsaleta nga fusha e futbollit! Hyrja në eurokuic 2021, falas!

Radio