"EURO 2020 NË RADIO TIRANA 1"-drejtpërdrejt

"EURO 2020 NË RADIO TIRANA 1"-drejtpërdrejt

Studio-sport, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Erga Kruja dhe Shpëtim Gjoshi-Kampionati i 16-të Europian i Futbollit, ngjarja më e madhe e vitit në futboll-Një emision maratonë me biseda, të ftuar, komente, analiza dhe detaje, për çdo ndeshje dhe gjithçka ndodh në këtë kampionat-Ndeshja: ENGLAND-SCOTLAND, (ANGLI-SKOCI) -Të ftuar, komente, analizë, informacion

Radio