"E BUKURA JE TI!"-drejtpërdrejt

"E BUKURA JE TI!"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Ermelinda Lupi dhe Majda Bejzade-Në 60 minuta optimizëm, shpresë, emocione në kërkim të së bukurës gjithkund edhe aty ku mendojmë se nuk ekziston. Çdo copëz jote me të bukurën në thelb, kthehet në një kujtim!

Radio