"DIPLOMACI RAJONALE"-premierë

"DIPLOMACI RAJONALE"-premierë

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Pëllumb Troci-Zhvillime dhe pritshmëri të rajonit. Tema: Alternativa, dritë-hijet e dialogut Kosovë-Serbi-I ftuar Msc. Agim Aliçkaj, studiues

Radio