David Oistrakh - Violinë, Interpretuesit kryesorë në botë

David Oistrakh - Violinë, Interpretuesit kryesorë në botë

David Oistrakh (1908-1974) violinist dhe dirigjent sovjetik. Konsiderohet si një nga violinistët më të mëdhenj të shekullit 20

Radio