"BOTËRORI NË RADIO TIRANA"-drejtpërdrejt

"BOTËRORI NË RADIO TIRANA"-drejtpërdrejt

Emision sportiv, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nën prezantimin e Erga Krujës, redaktor përgjegjës Dëfrim Met’hasani-Gjithçka përjetohet në këtë botëror, në prag dhe përfundim të çdo ndeshje sjell analizën e specialistëve të futbollit-Në studio me: Dëfrim Met’hasani, Moisi Dalipi dhe Bashkim Tufa

Radio