Antonio Vivaldi-Koncerte dhe Sonata

Antonio Vivaldi-Koncerte dhe Sonata

Antonio Vivaldi (1678-1741) kompozitor dhe violinist italian i periudhës baroke. Më e famshmja vepër e tij është"Katër stinët "për violinë e orkestër harqesh

Radio