Antonio Vivaldi-Gloria, Nisi Dominus, Credo

Antonio Vivaldi-Gloria, Nisi Dominus, Credo

Antonio Vivaldi (1678-1741) kompozitor dhe violinist italian i periudhës baroke. Më e famshmja vepër e tij është"Katër stinët "për violinë e orkestër harqesh

Radio