Antonin Dvorak-Simfonia 9"Bota e re", dir. H. v. Karajan, Vjena

Antonin Dvorak-Simfonia 9"Bota e re", dir. H. v. Karajan, Vjena

Antonin Dvorak (1841-1904) kompozitor çek i epokës romantike. Ndërthuri me sukses melodinë popullore me muzikën e dhomës dhe simfonike. Më të famshmet në krijimtarinë e tij janë opera"Rusalka "dhe simfonia nr. 9"Bota e re"

Radio