AKTUALE

AKTUALE

EMISION, SHQIPËRI, 2022. Emision dpd. nga Odeta Dume dhe Besard Jacaj-Nga e hëna në të premte, me"Motivohu nga një thënie", "24 orë në 5 minuta", vijon me"Shtypi sot", "Parashikimi i motit", "Info-trafik "dhe"Lajmi i fundit", "Këmbimi valutor", "Bota dje".

Radio