A TA PREKIM PAK? -premierë

A TA PREKIM PAK? -premierë

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Mikela Kukeli-A ta prekim pak, muzikën, sportin, kulturën, detyrimisht të përditshmen? Gjithçka dhe të gjithë, ata dhe ato, që na prekin shumë

Radio