"60 MINUTA NË FUSHËN TIME"-drejtpërdrejt

"60 MINUTA NË FUSHËN TIME"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. nga Ervin baku-në rezonancë me kohën që evidenton kampionët e sportit - I ftuar në studio PËRPARIM KABO, filozof, antropolog dhe njohës shumë i mirë i futbollit. Do të flasim për historikun e Botërorëve të futbollit dhe për Botërorin e Katarit që fillon në 20 nëntor

Radio