Teatri i fëmijëve në mikrofon

Teatri i fëmijëve në mikrofon

1.
AVENTURAT E TONINO TE PADUKSHMIT
2.
BRESHKA PREJ GOME
3.
ÇUFOJA DHE BUBI KAÇURREL
4.
DITELINDJA E PINOKUT
5.
E FSHEHTA E ELEFANTEVE
6.
ENDERRZA DHE FYELLI
7.
GAVROSHI
8.
GISHTOJA
9.
GJINKALLA DHE MILINGONAT PUNETORE
10.
KEC BARDHOSHI DHE UJKU I MURME
11.
KERKOJ ENDREN TIME
12.
KOZETA
13.
MBURRAVECI
14.
MUKU I VOGEL
15.
NE BJESHKET E DRERIT
16.
NJE ENDERR E KERKUAR
17.
PUPAGJELI
18.
RROBAT E REJA TE MBRETIT
19.
ÇUFOJA DHE BUBI KAÇURREL
20.
E FSHEHTA E ELEFANTEVE
21.
FIZARMONIKA
22.
GAVROSHI
23.
GJINKALLA DHE MILINGONAT PUNETORE
24.
KOZETA

Radio