Në radio

Në radio

1.
"NË RADIO" - Tringa Rexhepi, artistja nga Kosova me banim në Toronto prezanton "Ti moj Kosovë" (19.02.2021)
2.
"NË RADIO" - Grupi arbëresh Shega prezanton projektin e ri muzikor "Arianna" (22.02.2021)
3.
"NË RADIO" - Selam Allaraj - Magjistari i ëmbëlsirave, historia e pastiçierit shqiptar në Venecia (23.02.2021)
4.
"NË RADIO" - Kantautorja Eltina Minarolli publikon projektet e reja "Dashni" dhe "Poradeci" (24.02.2021)
5.
"NË RADIO" - Fuqizimi i grave sipërmarrëse - Anuela Ristani, nënkryetare e Bashkisë së Tiranës (24.02.2021)
6.
"NË RADIO" - Intervistë ekskluzive - Mimoza, mbretëresha shqiptare e muzikës botërore (25.02.2021)
7.
"NË RADIO" - Enkel Demi na prezanton me romanin "Flama" (29.03.2021)
8.
"NË RADIO" - Elsa Zhulali na njeh me studimin dhe botimin "Gruaja në monedhën kombëtare" (12.04.2021)
9.
"NË RADIO" - Leonard Boduri, çfarë është platforma "Autokorrektori i gjuhës shqipe", si funksionon dhe kujt i vjen në ndihmë (13.04.2021)
10.
"NË RADIO" - Procesi i vaksinimit, efektshmëria e Sinovac, efektet anësore - Dr. Aurora Dollenberg (14.04.2021)
11.
"NË RADIO" - Kantautori Julian Lekoçaj prezanton këngën e re "Perëndeshë" (20.04.2021)
12.
"NË RADIO" - Përkthyesja Alina Karaulli për romanin "Me lumin midis" të Ngugi Wa Thiong'o (16.04.2021)
13.
"NË RADIO" - Doralda Tanellari për FuturAl, modelet e suksesit dhe të frymëzimit (19.04.2021)
14.
"NË RADIO" - Regjisori Petri Bozo për risitë e festivalit "Netët e klipit shqiptar" (21.04.2021)
15.
"NË RADIO" - Brizida Gjikondi
16.
"NË RADIO" - Ilir Yzeiri
17.
"NË RADIO" - Leonard Bombaj
18.
"NË RADIO" - Anila Mullahi

Radio