Momenti i kthesës

Momenti i kthesës

1.
Na ishte nje shofer-Elvis Presley
2.
Qente qe i lehin Henes...Alan Freed
3.
Te guxosh...Sam Phillips
4.
Rock'n'rolli behet me djale...Leonard Chess
5.
Pjatalaresi i Tutti Frutti.....Little Richard
6.
Elvis The Pelvis
7.
Historia e nje martese te cmendur...erry Lee Lewis
8.
Hija e vdekjes mbi Mason City...Richie Valens
9.
I pafati...Hank Ballard
10.
Tipa plazhi...Beach Boys
11.
Rapsodi i Greenwich-it..Bob Dylan
12.
Kenga e cuditeshme..LOUIE LOUIE
13.
Bodrumi i legjendes...THE BEATLES
14.
BEATLES zbulojne Ameriken
15.
BEATLES dhe Imelda, shtriga e Maniles
16.
Kitara Fender qe rrezoi tavanin...THE WHO
17.
Treni per LONDER...THE ROLLING STONES
18.
Zeri i heshtjes...PAUL SIMON
19.
Dicka po ndryshon...SAM COOKE
20.
Kengetarja E Zemrave te Thyera….ARETHA FRANKLYN

Radio