Radio Tirana Klasik

Programi ditor - E mërkurë 25 nëntor

Gioachino Rossini
Gioachino Rossini
05:01
34 min
Shqipe Zani
Shqipe Zani
06:35
46 min
Sibelius
Sibelius
07:21
170 min
Simon Gjoni
Simon Gjoni
10:11
49 min
Harapi dhe Ciko
Harapi dhe Ciko
11:00
30 min
Ibrahim Madhi
Ibrahim Madhi
11:30
30 min
Anton Bruckner
Anton Bruckner
12:00
60 min
Bela Bartok
Bela Bartok
13:00
60 min
Carl Orff
Carl Orff
14:00
60 min
Saint Saens
Saint Saens
15:00
60 min
Cesar Frank
Cesar Frank
16:00
22 min
Cesare Pugni
Cesare Pugni
16:22
38 min
Frederik Chopin
Frederik Chopin
17:00
60 min
Orkestra RTSH
Orkestra RTSH
18:00
72 min
Pierre Bouleze
Pierre Bouleze
19:12
48 min
A. Lalo, A. Peci
A. Lalo, A. Peci
20:00
66 min
Giuseppe Verdi
Giuseppe Verdi
21:06
175 min

Radio