Radio Tirana 1 (FM 99.5 MHZ)

Radio Tirana 1 (FM 99.5 MHZ)

"KAPE DITËN-FUNDJAVË"-drejtpërdrejt

Programi ditor - E diel 14 gusht

LAJME
LAJME
00:00
3 min
"UNË DHE BLUZI"
"UNË DHE BLUZI"
01:00
31 min
HIMNI KOMBËTAR
HIMNI KOMBËTAR
06:00
1 min
EUROSONG 2022
EUROSONG 2022
10:05
55 min
JUKEBOX
JUKEBOX
13:05
55 min
SUMMER ME JERIN
SUMMER ME JERIN
16:00
60 min
EUROSONG NË VITE
EUROSONG NË VITE
17:05
55 min
HITPLAY SUMMER
HITPLAY SUMMER
18:05
55 min
INTERVAL MUZIKOR
INTERVAL MUZIKOR
19:40
7 min
AUTOPROMOCION
AUTOPROMOCION
20:27
3 min
INTERVAL MUZIKOR
INTERVAL MUZIKOR
20:40
5 min

Radio