Radio Magazinë 16 prill

Radio Magazinë 16 prill

Një datë e caktuar 16 prill me ngjarjet më të shënuara ndër vite

Gines, me rekorde, talente dhe njerëzit në librin e çudirave, kuriozitete argëtuese

Shija në radio magazinë me recetën e sallatës Kapreze dhe njohuri nga kuzhina tradicionale italiane

Eureka, loja për dëgjuesit për të fituar një libër

Vath në vesh me fjalë të urta kroate

 

 

 

 

 

Radio