Mesazh mbi muzikë 12.01.2022

Mesazh mbi muzikë 12.01.2022

Mesazh mbi muzikë dt 12-1-2022. Sot kalendari- fëminor na sjell ditën e testit- Çfarë lloj nxënësi je???šŸ‘€Fëmijët nëpërmjet opsioneve kalojnë nga një situatë në tjetrën, për të zbuluar se çfarë nxënësish jan빟ŽÆÇamarokë të klasës, të përgjegjshëm, kuriozë apo kreativë, pse jo edhe ekselentë, për sot dhe për të ardhmen. Gjithçka e mësoni n빟‘‰ Mesazh mbi muzikë në RTF në orën šŸ‘‰9°° dhe në Radio Tirana 1, në orënšŸ‘‰ 14°°...šŸ“ššŸ•˜&šŸ•‘

Radio