Konsulencë falas në Radio Tirana

Konsulencë falas në Radio Tirana

Çdo të premte ora 16:00-17:00 emisioni "Unë dhe e drejta ligjore".

Nëse keni probleme me ligjin apo çështje për të zgjidhur, mund të merni një konsulencë ligjore falas në emisionin "Unë dhe e drejta ligjore".

Në studio me eksperten ligjore Lirime Çukaj e cila ofron një zgjidhje për problemin tuaj.

Mund të na telefononi në numrat tanë të telefonit 0674745133 ose 042224705!

Radio