JU THEM MIRËMËNGJES-4/8/2021

JU THEM MIRËMËNGJES-4/8/2021

08:20
Vetem dy gra në historinë e Presidencës. Çfarë na mesoi e kaluara qeverisëse e zonjes Jahjaga dhe si e sheh studiuesi- Enver Bytyci situatën aktuale politike në Kosovë
08:30
Vështirësite e birësimit të një fëmije Rom
Anjeza Kolami punonjese sociale
08:45
Emergjente "Autokorrektori i gjuhës shqipe", "ë-ja" dhe "ç-ja" rrezikojnë të humbasin
-Leonard Boduri
Tema "Si ju pëlqen ta shpenzoni kohën e lirë?"
Ju them mirmëngjes
09:20
8 prilli dita e Romëve, çfarë përfaqëson kjo ditë sa të ndërgjegjësuar janë qytatarët lidhur me të drejtat e kësaj pakice! Ina Mjako, përfaqësuese e komunitetit rom.
09:45
Ngjarje dhe rezultate në hapësirën sportive me gazetarin sportiv Ervin Baku.
09:50
Temperaturat dhe parashikimi i motit me meterologen Rezarta Xhakollari!

Radio