E ftuar në studione  R.T. historiania e njohur, prof. Nevila Nika

E ftuar në studione  R.T. historiania e njohur, prof. Nevila Nika

"PA KUFIJ " - Network: TIRANË -PRISHTINË - SHKUP -  Nga tre studio radiofonike, të ftuarit,debatojnë me njëri-tjetrin për çështje politike,ekonomike,sociale, kulturore e  sportive,me interes të përbashkët.Tema:Shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë,ngjarje e madhe historike për shqiptarët.Impakti në Ballkan dhe diplomacinë ndërkombëtare - E ftuar në studione  R.T. historiania e njohur, prof. Nevila Nika

Radio