Aktuale 12.01.2022

Aktuale 12.01.2022

Një buletin i fillimditës me fokus lajmin në 24h dhe në 5 minuta... Mos e ndërro frekuencën muzika më e mirë shqiptare dhe informacioni blic në 95.8 me

🎙️Odeta & 🎙️ Besi

Radio