Aktuale - 04 Maj

Aktuale - 04 Maj

Lajmet më të fundit, ngjarjet më të rëndësishme, situata politike dhe pandemike erdhën edhe sot në Radio Tirana 2, në emisionin e lajmit, "Aktuale".

  • Moti sot parashikohet me kthjellime dhe temperatura relativisht të mira, të cilat do të zgjasin gjithë ditës.
  • Euro është forcuar përballë monedhave të tjera, duke u këmbyer me 122.8 lekë.
  • Covid-19 vijon me shifra të qëndrueshme ku në 24 orë u shënuan 38 të infektuar dhe 1 viktimë.
  • 50 deputetë të Partisë Socialiste firmosen një peticion për shkarkimin e Presidentit të Republikës Ilir Meta për ndërhyrjen në fushatë. Teksa Partia Demokratike ka deklaruar se nuk do t'i njohë zgjedhjet.
  • Eldi nga terreni, raportoi për një situatë të vështirë në rrugët e Tiranës për shkak se është e martë dhe është ndikues për një situatë shqetësuese.

Video: Junior D. Mullai

https://rtsh-radio.s3.eu-central-1.amazonaws.com/2021/04/63f74db237a74f0cb0c96409bfe576e8.mp4

Radio