A ta prekim pak? - 12:05 - Sokol Çunga

A ta prekim pak? - 12:05 - Sokol Çunga

A ta prekim pak? - 12:05 - 21 korrik 2021 


Sokol Çunga


Përzgjodhi dhe përktheu Antologjinë e Poezisë Bashkëkohore Greke.
Si u bënë bashkë pasionet mbi historinë, letërsinë, përkthimin në lidhjen e kësaj antologjie "jozyrtare". 
Përkushtim prej pasioni dhe pune mbi 15-vjeçare.


Ndër të tjera, "prekim pak" dhe dy poezi që janë edhe këngë në gjuhën greke.

Radio