15:30 në "E bukura je ti"...

15:30 në "E bukura je ti"...

"E BUKURA JE TI" - 60 minuta optimizmi dhe shprese;emocione për ta gjetur të bukurën në të gjitha detajet, edhe aty ku nuk e mendojmë... Nëse dëshironi që një copëz e vogël nga jeta juaj, që ka të bukurën në thelb, të kthehet në një kujtim të përhershëm, "E Bukura je Ti" është vendi i duhur.

Të ftuar në ditën e sotme : Erisa Bylyku dhe Gjergj Kaçinari

Radio