"Këndi i Ronit"- në pasditen tuaj

"Këndi i Ronit"- në pasditen tuaj

Komunikim i drejtpërdrejtë, telefonata, diskutime, udhëtim në kohë dhe të rejat më të fundit nga arti, sporti, kultura dhe teknologjia.

Radio