"A TA PREKIM PAK?" sot në 12:05 - Radio Tirana 1

"A TA PREKIM PAK?" sot në 12:05 - Radio Tirana 1

"A TA PREKIM PAK ?"- muzikën, sportin,kulturën, detyrimisht të përditshmen. Gjithçka dhe të gjithë, ata dhe ato, që na prekin shumë…

Radio